Sponsoren

Naamloos-1Sinds 2012 is de opleiding Food & Business aan de HAN in Nijmegen spectaculair gegroeid. Mede hierdoor kwam er vanuit de opleiding het idee om een eigen introductiekamp te organiseren. In augustus 2013 was het allereerste door studenten georganiseerde introductiekamp een feit. Na dit zeer geslaagde introductiekamp miste een clubje actievelingen een vereniging die studenten meer met elkaar verbindt. Op de bourgondische horecavakbeurs in Maastricht kwam het idee om een studievereniging op te richten. Het idee van een vereniging werd verspreid en er bleek veel enthousiasme te zijn.

Onze missie
Gusto wil studeren aantrekkelijker, efficiënter en uitdagender maken doormiddel van verbredende, verdiepende activiteiten en tevens studenten en bedrijven met elkaar in contact brengen.