Praag 2019

Eind januari zijn 52 leden op een legendarische studiereis geweest, met als bestemming Praag. We hebben hier veel gezien en veel biertjes genuttigd.

We kwamen op zondag aan en nadat we ons hebben opgefrist in het hostel hebben we die avond een gezellig diner gehad op een dinerboot op de Moldau. Velen van ons zijn daarna de stad gaan verkennen tot in de late uurtjes…

Op maandagochtend zijn we op bedrijfsbezoek bij Albert, ook wel de Tsjechisch bedrijf van Ahold geweest en hebben we een interessante rondleiding gehad. Daarna hebben we een fietstocht gemaakt door hartje Praag, waar een Nederlandse gids enthousiast de geschiedenis over Praag vertelde.

 Op dinsdag zouden we naar de universiteit gaan, maar dit kon helaas niet doorgaan dus hebben we een hele dag vrije tijd gehad. We zijn in de avond wel met zijn allen uiteten geweest om vervolgens daarna weer lekker uit te gaan in de stad.

Op woensdag zijn we naar het Apple-museum geweest en in de avond hebben we een pre-party, boat-party en (voor de die hards) een after party bijgewoond.

Op donderdagochtend moesten we helaas heel vroeg weer opstaan want onze reis was bijna afgelopen. Nadat de koffers waren ingepakt, was het dan zover. Met lichte tegenzin – of was het toch de man met de hamer die ons tegen wilde houden? – vertrokken we in alle vroegte richting het vliegveld van Praag. Na wat vertraging van 3 uur konden we dan eindelijk om 18.00 vertrekken naar Nederland en zat de reis er dan echt op!

Namens de ReisCo 2019 wil ik alle reizigers bedanken, want, wat een week!