SV Gusto

Nieuws

Gustianen shinen bij het glow gala

Op 21 april was het Glow gala in de Vereeniging. Alle Gustianen hadden hun mooiste outfitje aangetrokken!

Gusto maakt sofia onveilig

Van 14 tot en met 18 april is Gusto op reis geweest naar Sofia. Het was een fantastische week waarin we veel avonturen hebben beleefd. Bedankt ReisCo voor het organiseren van deze geweldige reis!

intromama's en papa's gezocht

De intro komt er weer aan en dit betekend dat we weer intromama's en intropapa's zoeken voor onze kindjes. Wil jij een aantal kinderen adopteren en ze daarbij een onvergetelijke week geven? Opgeven kan door te mailen naar introcommissieGusto@gmail.com.

Word jij het 13e bestuur?

Wij zijn opzoek naar enthousiastellingen die het 13e bestuur willen zijn. Ben jij geïnteresseerd in een functie? Zie onze Instagram post voor meer informatie over elke functie en voor een aanmeldlink.

€10.000,- Opgehaald Met Serious Lockdown

Op 23 maart heeft het bestuur zich 24 uur lang zonder eten en zonder opgesloten in Bascafé. Dit deden ze samen met 15 andere besturen om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: Giro 555 voor Oekraïne. Het eindbedrag is €10.000,-

Keukenactiviteit: Black Box Challenge

Op maandag 21 maart heeft de Black Box Challenge plaatsgevonden. Deelnemers kregen een mysterieuze box met ingrediënten, waarna ze hier twee gerechten van moesten maken. De winnaars hebben een speciaalbierpakketje gekregen.

Gusto Naar De Escapeboot

Op donderdag 17 maart durfden de Gustianen het aan om te proberen te ontstnappen van de Escapeboot. Teams gingen tegen elkaar de strijd aan en probeerden alle raadsels op te lossen. Het was een groot succes!

Reizen.

Praag 2019

Praag 2019 Eind januari zijn 52 leden op een legendarische studiereis geweest,…

Lees verder...

Praag 2015

Prague 2015! Gedurende studiejaar 2014/2015 vond dé eerste studiereis vanuit Gusto plaats.…

Lees verder...