Bedrijven

Gusto young2Smaak en Enthousiasme

Gusto is de studievereniging van de bachelor opleiding Food & Business op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De naam Gusto staat voor ‘smaak’ in Latijn en ‘enthousiasme’ en dat is precies waar de vereniging voor staat. De vereniging is volledig gericht op Food & Business studenten en werkt intensief samen met het bedrijfsleven. Als vereniging willen wij de studie van onze leden tot een hoger niveau tillen. Dit doen wij doormiddel van het organiseren van verschillende activiteiten. Zo geven wij masterclasses, seminars, studiereizen, borrels, feesten en kookwedstrijden. Ook zijn er veel externe activiteiten, zoals een bezoek aan een bedrijf of beurs. De vereniging helpt studenten met leren door middel van inloopuren, tentamenbundels en oefententamens.

Onze missie
Gusto wil studeren aantrekkelijker, efficiënter en uitdagender maken doormiddel van verbredende, verdiepende activiteiten en tevens studenten en bedrijven met elkaar in contact brengen.

Onze opleiding
Food and Business is een opleiding waar zowel studenten als docenten op enthousiaste wijze samenwerken in een plezierige sfeer. De opleiding scoort goed in de Keuzegids Hoger Onderwijs. Ook uit de nationale studentenenquête blijkt dat studenten zeer tevreden zijn over de opleiding. Van de afgestudeerden krijgt de opleiding een zeer hoog cijfer.Tijdens de opleiding ligt de focus marketing, productontwikkeling en kwaliteitzorg.
sv gusto food and business