Gusto young2

Smaak en Enthousiasme
Gusto is de studievereniging van de bachelor opleiding Food & Business aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De naam Gusto staat voor ‚smaak’ in het Latijn en ‚enthousiasme’ in het Spaans. Dit is precies waar de vereniging voor staat. De vereniging is volledig gericht op Food & Business studenten en werkt intensief samen met het bedrijfsleven. Als vereniging willen wij de studie van onze leden naar een hoger niveau brengen. Dit doen wij doormiddel van het organiseren van verschillende activiteiten. Zo geven wij masterclasses, seminars, studiereizen, kookwedstrijden, borrels en feesten. Ook zijn er veel externe activiteiten zoals bedrijfs- en beursbezoeken.

sv gusto food and business

Onze missie
Gusto wil studeren aantrekkelijker, efficiënter en uitdagender maken door middel van verdiepende activiteiten en studenten met bedrijven in contact te brengen.

Onze opleiding
Food & Business is een opleiding waar zowel studenten als docenten op enthousiaste wijze samenwerken in een plezierige sfeer. De opleiding scoort goed in de Keuzegids Hoger Onderwijs. Ook uit de nationale studentenenquête blijkt dat studenten zeer tevreden zijn over de opleiding. Tijdens de opleiding ligt de focus op onder andere marketing, productontwikkeling en kwaliteitzorg.